TEAMBUILDING AKTIVNOSTI – MARIBOR

in ponudba hotela Bau za poslovne skupine

Maribor ponuja številne zanimive kotičke in izvajalce teambulding aktivnosti. Privoščite svojemu teamu zabavno preživljenje skupnega časa na drugačen način, v Mariboru, štajerski prestolnici in drugem največjem slovenskem mestu. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali izbrati aktivnost v Mariboru, ki bo primerna za vaš team.

Maribor leži ob reki Dravi, na eni strani ga obdaja zeleno Pohorje, na drugi strani pa slikoviti vinorodni griči in hribovje Kozjaka. Je najvzhodnejši košček Alp in leži ob pomembnem prometnem križišču, ki omogoča hiter dostop iz večjih bližnjih mest, le 123 km iz Ljubljane, 113 km iz Zagreba, 68 km iz Graza, 255 km iz Dunaja, 345 km iz Budimpešte, 254 km iz Trsta.

Hotel Bau *** je družinski hotel, ki leži v mirnem delu mesta Maribor, od koder lahko na eni strani opazujemo mesto, na drugi strani pa čudovito pohorsko hribovje. Za vse goste, ki prihajajo z avtomobilom, imamo veliko, ograjeno, zasebno parkirišče, ki je našim gostom na voljo brezplačno. Poskrbljeno je tudi za hiter brezplačen WiFi internet v celotnem hotelu.

Večkrat gostimo različne skupine, ki se odločijo za druženja in nepozabne zaključke ob koncu poslovnega leta ali pa kar tako, tudi med letom, da okrepijo teamski duh in da so pri delu v podjetju še bolje povezani.

Za podjetja in skupine ponujamo nastanitev v 47 sobah, ki so posebej primerne za poslovne goste kot tudi za skupine. Sobe so opremljene z delovno mizo, hitrim žičnim in brezžičnim internetom ter telefonom in veliki posteljami iz naravnih materialov. Več o tem

Za sestanke so na voljo seminarski prostori z naravno svetlobo in tehnično opremo, ki omogočajo druženje različnim skupinam gostov za izvedbo seminarjev, predstavitev, izobraževanj in drugih kreativnih dogodkov. Več o tem

Poleg bogatega samopostrežnega zajtrka, ki je lahko organiziran tudi kot poslovni zajtrk s štajerskimi kulinaričnimi posebnostmi, ponujamo ob predhodnem naročilu tudi kosila in večerje. Možno je tudi naročilo raznih kreativnih prigrizkov in kavnih odmorov med druženjem ali izobraževanjem v naši seminarski sobi.

Hotel Bau ponuja tudi velik Lounge bar s teraso s pogledom na Pohorje, kjer vam postrežemo s pijačo, domačim borovničevcem in dobrim vinom. Odlična kava in velika izbira čajev z domačimi piškoti, očara prav vsakega gosta.

Za popolno sprostitev telesa in duha od vsakodnevnega stresa, ponujamo tudi Savna center, kjer so na voljo: infrardeča, finska in turška  savna, kneippove kadi, masažni bazen, kotiček za počitek in ga ponujamo izključno v zasebni najem. Možna je tudi organizacija skupinskih wellness dogodkov. Več o tem

Teambuilding ponudniki in aktivnosti, ki so na voljo v Mariboru:

 

Enigm Soum_pasica250x250px-01 paintball glavna - TA JE POSREČENA, KER JE ŠE IME ZRAVEN th2 strikeblog vurberk dooplek2
jurčekdravska-finale17_11_orig splav2 Betnava monami3 SUP-tour-Lent-Maribor-Bananaway-5-1920x1281 rajzefiber''Poligon de Maribor''

 

Kontaktirajte nas za ponudbo po e-pošti ali obrazcem spodaj in skupaj bomo poiskali primerno aktivnost za vaš team v Mariboru.

 

Obiščite enega izmed pustolovskih parkov v našem koncu, začutite Pohorje in se preizkusite v zunanjih aktivnosti, ki so na voljo na naslednji povezavi.

Polja označena z* so obvezna.

VABLJENI NA TEAMBUILDING V MARIBOR!