Silvestrski pozdrav

Večina obiskovalcev Silvestrskega pozdrava bi vedela, kdo poje: »Kam le čas beži…«.

Leto je pri koncu in v Mariboru se lahko ponovno veselimo enega največjih koncertnih dogodkov pri nas. V organizaciji RTV Slovenija lahko v Dvorani Tabor ponovno pričakujemo nepozaben koncert z več kot 200 nastopajočimi.

Voditelja Darja Gajšek in Blaž Švab bosta s pomočjo tega koncerta popestrila prvi decembrski petek obiskovalcem v Dvorani Tabor in zadnji decembrski torek, ko bodo lahko minute do polnoči z njima spremljali gledalci pred malimi zasloni.

silvestrski pozdrav

https://www.eventim.si/si/izvajalec/silvestrski-pozdrav-1655/profile.html

In v hotelu Bau Maribor vemo, da tak koncert traja pozno v noč, vas lepo vabimo, da se po koncertu Silvestrski pozdrav odpočijete pri nas.

Ob prihodu vas bodo pričakali naši prijazni receptorji in vas pozdravili z nasmehom in pijačo dobrodošlice (namig: domače in slastno!).

V našem mirnem hotelu, se boste odlično naspali v udobnih posteljah, ki vas čakajo v eno-, dvo- in več-posteljnih sobah.

Le kako lahko bolje pričnete dan kot s kasnejšo odjavo () ter s pomočjo naše odlične kavice in izvrstnega samopostrežnega zajtrka.

Vstopnice za koncert si lahko zagotovite tudi na spletni strani Eventim, ugodno namestitev, le nekaj minut od dvorane pa tako, da nas pokličete (T: +386 (0)2 421 63 10 M: +386 (0)51 265 768) ali nam pišete na info@hotel-bau.si . Prijazni receptorji v hotelu Bau Maribor bodo z veseljem poskrbeli, da vas bo pričakala soba po vaši izbiri!

Vsi naši gosti, ki boste na svojem Facebook ali Instagram profilu objavili kakšno sliko in nas označili, pa vas na recepciji čaka majhno presenečenje.