Hotel Bau **** leži v mirnem delu mesta Maribor, od koder lahko na eni strani opazujemo mesto, na drugi strani pa čudovito pohorsko hribovje. Hotel Bau **** združuje udobje sodobnega mestnega hotela z domačnostjo štajerskega podeželja, kar gostje najprej okusijo ob bogatem samopostrežnem zajtrku ali večernem prigrizku.

Popolno in sproščeno doživetje ob vonju zeliščnega čaja vam nudi hotelski savna center s finsko, turško in infra rdečo savno.
Seminarska soba z naravno svetlobo in tehnično opremo omogoča druženje različnim skupinam poslovnih gostov.

Naš cilj je postati gostom, zaposlenim in okolju najbolj prijazen hotel v mestu.

Prepričani smo, da je:

  • zadovoljstvo gostov namen in cilj našega dela. Da smo na dobri poti, dokazujejo številni stalni gostje in pozitivna mnenja na turističnih in rezervacijskih spletnih straneh, kjer nas ocenjujete z oceno med 8,7 in 9,3
  • zadovoljstvo zaposlenih je pogoj za dobro delo. Zaposlujemo mlado osebje, ki se, večinoma brez predhodnega praktičnega znanja, z našo pomočjo hitro uči in prilagaja pravilom poslovanja.
  • odnos do okolja se nanaša tako na uporabljene gradbene materiale, izrabo energije, vrsto opreme kot tudi na gostinsko ponudbo. Prizadevamo si uporabiti čim več lokalno pridelanih živil in gostom ponuditi sezonske specialitete lokalnega območja.

Seznam hotelskih storitev Oglejte si seznam hotelskih storitev, ki jih nudimo našim gostom

Ekipa hotela

Družinsko voden hotel pod vodstom Simone in Tomija Bau, s prijaznim in ustrežljivim osebjem vam zagotavlja prijetno, udobno in sproščeno bivanje.