MOTORISTI V HOTELU BAU

Čeprav rojeni, da bi bili divji, so vsi veseli tople in udobne postelje, da si odpočijejo in se morda (če je slabo vreme) posušijo.

V hotelu Bau Maribor, med Dravo in Pohorjem, ste dobrodošli tudi motoristi. Z veseljem vas lahko namestimo v prostorne in udobne sobe in vam ponudimo bogat samopostrežni zajtrk.

DCIM100GOPROGOPR0338.JPG

Na voljo vam je tudi:

  • POKRITO PARKIRIŠČE – nadstrešnica, kjer je lahko parkiranih 15 – 20 motorjev.
  • ZAKLENJENA GARAŽA – prostor za 8-10 motorjev, daljinec za odpiranje je shranjen na recepciji.
  • PRIROČNO ORODJE – pri nas si lahko brezplačno izposodite orodje za manjša popravila.
  • PRANJE MOTORNEGA KOLESA – ob predhodni najavi je možno brezplačno pranje motorja pri hotelu. V primeru, da je to neizvedljivo, si lahko gosti svoj motor operejo v eni izmed samopostrežnih pralnic v Mariboru.
  • SUŠENJE PERILA – V kolikor gosti želijo posušiti svoja motoristična oblačila, jim lahko z veseljem ustrežemo.
  • PRANJE PERILA – Če gosti želijo, da se jim oblačila operejo, jih lahko predajo, prevzamejo in plačajo na hotelski recepciji. Če jih oddajo do 9.00 ure, bodo vrnjena še isti dan (predvidoma po 16.00 uri). Oprana bodo v naši partnerski pralnici

 Slika 001

Ker vožnja z motorjem ni samo prijetna in zanimiva, pač pa tudi fizično in psihično naporna, vam svetujemo, da si (še posebej po večurnih vožnjah) vzamete čas za sprostitev. V primeru slabega vremena, se vam bo naš predlog zdel že bolj smiseln. Vabimo vas namreč v naš wellness center.

wellness

Ponujamo vam zasebne najeme wellness centra, ki vsebuje 3 savne (finska, turška in infra, tepidarij, Kneippove kadi in masažni bazen/jacuzzi. Ker gre izrecno za zasebne najeme, je nujna rezervacija najmanj 1 uro pred želenim terminom.

 

 

 

Pri nas se lahko sprostite na terasi s pogledom na čudovito zeleno (pozimi pa seveda belo) Pohorje. Z veseljem vas postrežemo s prigrizkom (čokolada, čips, slane palčke, arašide, toast, sladoled) ali napitkom po vaši izbiri iz našega bara, ki se nahaja v veži hotela. Cenik za oboje se nahaja na vidnem mestu v baru.

pica terasa

V primeru večjih skupin (nad 15 oseb) vam z veseljem pripravimo tudi kosilo in/ali večerjo (potrebno predhodno naročilo najmanj 1 teden pred prihodom).

 

Lepo vabljeni v hotel med Dravo in Pohorjem, kjer bo vaše bivanje zmeraj prijetno in sproščeno.

Hotel Bau, kjer so motoristi doma.