DINA KOŠIR

Pripravlja dneve terapij, aktivacij, ki vas bodo privedla do vaših ciljev in več lahkotnosti v vaših življenjih. Ukvarja se z:

  • ACCESS BARS TERAPIJAMI(“Barsi” so pomagali že tisočim ljudem, da spremenijo številne vidike svojega življenja.)
  • KRISTALOTERAPIJAMI  (Kristaloterapija je starodaven sistem zdravljenja, ki se ukvarja s celotnim človekom – z njegovim čustvenim, duševnim in telesnim zdravjem. Vsak kristal ima drugačen elektromagnetičen naboj (vibracijo), s katerim vpliva na energetske centre telesa, in sicer tako, da odstranjuje blokade in vzpostavi zdrav pretok energije.)
  • THETA HEALING TERAPIJAMI(zdravljenje na vseh nivojih, testiranje podzavestnihprepričanj, odstranjevanje tistih, ki vas onemogočajo, nalaganje občutkov enosti, lahkostnosti, miru..)
  • INDIVIDUALNIMI MEDITACIJAMI(Primerna za vsakogar, ki želi še nekaj dodatnih odgovorov in varnosti pri tem procesu.)
  • OSEBNI VPOGLEDI(Svetuje tistim, ki so se znašli na prelomnici in morda ne vidijo izhoda. Je tista točka mirovanja, kjer nas zagrabijo strahovi, jeza, žalost. Zraven vpogleda se naredijo še vsi dodatni procesi, ki odstranijo vse strahove in steče močno zdravljenje na vseh nivojih. )
  • ATLANTIDSKO ZDRAVLJENJE Z ANGELI ATLANTIDE(Za tiste, ki ste že bili na meditaciji, kjer so se povezali z angeli Atlantide veste, da je to močan in neskončen blagoslov.Pri zdravljenju sodelujejo vsi svečeniki, poldragi kamni, izvedejo se aktivacije Rojstnega kamna, prenos znanja. Priporoča vsem, ki nosite Atlantidske prstane, vas pritegne vse, kar je povezano s to energijo.

Več o Dini Košir lahko izveste na facebooku.

dina košir