Ste raziskovalci in radi odkrivate nove kotičke? Maribor je idealno mesto za to, saj nudi najrazličnejše aktivnosti za vse okuse. V našem hotelu bomo z veseljem poskrbeli za vašo informiranost o ponudbi doživetij  v našem mestu in okolici kot tudi za kvaliteten in udoben počitek v naših komfortnih sobah in sprostitev v našem wellness centru.

raziskovalci

Vse slike so pridobljene iz strani: TIC Maribor – Maribor Pohorje, različni avtorji.

Maribor je mesto prireditev – pri nas se vedno kaj dogaja, saj Maribor prireja več FESTIVALOV, ŠPORTNIH DOGODKOV IN KULTURNIH TER ETNOLOŠKIH PRIREDITEV. Obiščite katerega izmed najpomembnejših dogodkov v mestu ali pa bodite del dogodkov, ki jih gostimo v seminarskih sobah hotela Bau. Ekipa hotela Bau se vedno trudi, da najodmevnejše dogodke redno zbira tudi v svojem blogu »Dogodki v Mariboru« in svoje goste seznanja z dogajanjem v bližnji okolici.

Maribor – štajerska prestolnica in drugo največje mesto v Sloveniji – ponuja številne znamenitosti in zanimivosti, ki spremenijo obisk mesta v pravo doživetje bogate kulture in dediščine, izjemne vinske tradicije, veselega in sproščenega prireditvenega utripa, pa tudi športne evforije. Vabljeni v mesto najstarejše trte na svetu in Evropsko prestolnico kulture 2012!

Spoznajte štajersko prestolnico na vodenem ogledu Maribora v družbi lokalnega turističnega vodnika, ki vam bo predstavil izjemna zgodovinska dejstva, bogato turistično ponudbo in živahen utrip mestnih ulic in trgov. Prijazno vabljeni k udeležbi ob petkih popoldne (16h) in sobotah dopoldne (11h) med junijem in oktobrom!

Seznam ogledov najdete tukaj.