GRAVITY CARD – Bike Park

To da imamo v Mariboru izvrsten bike park z rdečo (red line), modro (flow line) in črno (world cup) progo najbrž že veste. Seveda govorimo o Bike parku Pohorje, gostitelju vsakoletne etape Downhill svetovnega prvenstva. Seveda jih ponosno pričakujemo tudi v začetku maja 2020, ko bo Pohorje preplavljeno z adrenalinom.

414C3311-4118-40B8-98E4-6EDAB65CD9F9

Ali veste tudi, da je Bike park Pohorje vključen tudi v Gravity Card? Gre za sezonsko vozovnico za nekaj največjih evropskih bike parkov, ki vključuje 6 držav, 21 bike parkov in 170 prog.

Gravity-Card-Logo

S to sezonsko vozovnico boste lahko kolesarili od 4.4. do 8.11.2020.

Seznam vseh bike parkov si lahko pogledate na njihovi spletni strani.

Vse kolesarje lepo vabimo, da izberejo za svojo namestitev med kolesarjenjem po našem zelenem Pohorju hotel Bau Maribor.

Z veseljem vam bomo ponudili:

  • Ugodno namestitev v prostornih sobah, ki so opremljene z naravnimi materiali.
  • Varno parkiranje koles v zaprtem prostoru.
  • Pranje kolesa ( po predhodnem dogovoru).
  • Zdrav in krepčilen samopostrežni zajtrk iz svežih, lokalnih sestavin, ki vam bo dal dovolj energije za vse podvige, ki ste si jih zadali za dan, ki je pred vami.
  • Sprostitev v našem wellness centru, kjer si boste lahko s pomočjo treh savn in hidroterapije v masažnem bazenu sprostili in regenerirali utrujene mišice. Z zasebnim najemom, brez vsakih motenj se boste lahko resnično sprostili.
  • Neomejeno uporabo Wi-Fija.
  • Vso pomoč, ki jo boste potrebovali od naših prijaznih receptorjev ( rezervacije v restavracijah, naročilo taksija…).
  • Parkiranje na brezplačnem hotelskem parkirišču.

 

DCIM100GOPROGOPR0338.JPG

Hotel Bau Maribor se nahaja na pol poti med Dravo in Pohorjem, starim mestnim jedrom in strmimi progami, mariborskimi mostovi in veličastnimi drevesi. Od nas je vse ravno prav blizu.

Pokličite nas na 00386 2 421 6310 ali 051 265 768 ali nam pišite na info@hotel-bau.si in nam povejte, da ste v Mariboru zaradi Bike parka Pohorje. Pripravili vam bomo prav posebno ponudbo!