staratrtakolovinokulinarikaodlicnonaslovnicamariborpohorjesloveniaslovenijaurskaslakonjaarsfotografija

Fotografija: splet

Obiščite Festival stare trte – vinski,

kulinarični in kulturni poklon najstarejši trti na svetu,

ki ga vsako leto otvorimo s Svečano trgatvijo Stare trte

in zaključimo z največjim enodnevnim martinovanjem

v Sloveniji na prostem!

Namestitev v hotelu + Brezplačen obisk Hiše Stare trte, najstarejše trte na svetu, z degustacijo vina + Brezplačen voden ogled Vinagove kleti, ene največjih in najstarejših klasičnih vinskih kleti v Evropi + Brezplačen tematski raziskovalni sprehod po mestu Mariboru + številne dodatne ugodnosti

Cena paketa: 70,00€/osebo

Rezervirajte si 3 dnevni paket ter obiščite Festival Stare trte, kjer se v mesecu in pol zvrstijo številne vinsko – kulinarično obarvane prireditve.

festival_stare_trte6_the_old_vine_festival_slovenia_slovenija_maribor_pohorje_navdih_net

Fotografija: splet

Cena paketa vključuje:

  • 2 nočitvi v dvoposteljni sobi* z zajtrkom v terminu po izbiri (med 29.09. – 12.11.2018)
  • brezplačni ogled Hiše stare trte z najstarejšo trto na svetu (Guinessova knjiga rekordov) ter degustacija vina (1 kozarec vina) – (kadarkoli v odpiralnem času Hiše Stare trte, na pročelju katere že več kot 400 let korenine globoko poganja Stara trta )
  • brezplačni voden ogled Vinagove kleti, ene največjih in najstarejših klasičnih vinskih kleti v Evropi, kjer se sprehodite po 2,1 kilometra dolgih predorih pod mestom Maribor (v času festivala, vsak dan ob 15. uri)
  • brezplačni tematski raziskovalni sprehod po mestu – Rajzefiber (Termini sprehodov: 01., 08., 15., 22., 28. in 29. september / 05., 06., 12., 13., 19., 20., 26. in 27. oktober ter 10. november)

Dodatne ugodnosti:

  • brezplačni prevoz iz hotela do igralniško – zabaviščnega centra Mond in nazaj ter 5€ kupon za igro
  • 10 % popust na vodeni ogled mesta in obisk urbanega ponudnika, ki ga organizira TIC Maribor vsak petek ob 16. uri in soboto ob 11. uri v SLO, NEM in ANG jeziku (do konca oktobra)
  • brezplačni prevoz z mini električnim vozilom po mestnem jedru Maribora, zemljevid in mobilna aplikacija mesta Maribor: Visit Maribor

Ostanite v Mariboru cel vikend, razvajajte svoje brbončice ter spoznajte mesto!

Več informacij: Festival Stare trte.

*2 nočitvi v dvoposteljni sobi z zajtrkom v terminu Festivala borštnikovo srečanje med 29.09. – 12.11.2018 – v sobi se namestita 2 osebi v dveh ločenih posteljah ali na eni zakonski postelji (glede na dogovor ob rezervaciji paketa). Sobe so opremljene s klimo, LCD TV in kopalnico. Na voljo je tudi brezplačen WiFi internet.

Opomba: Minimalna dolžina bivanja je 2 noči. Dodatni dan: glede podaljšanja paketa in cene dodatnega dneva se je glede na razpoožljivost v posameznem hotelu možno dogovoriti ob rezervaciji paketa ali neposredno na recepciji posamezega hotela. Doplačilo: Turstična taksa po občinskem odloku

festival_stare_trte_2011_slovenia_slovenija_maribor_pohorje_domen_groegl_083

Fotografija: splet

************** Priporočamo tudi***************

Dobrodošli v Maribor!

Želite rezervirati paket? Izpolnite obrazec in nam pošljite povpraševanje za željen termin.

Polja označena z* so obvezna.