Moje prve asociacije na Lent so dobra glasba, druženje, poletne počitnice. Kaj pa vam?

Napišite jo jih v komentar ali nam jo pošljite na info@hotel-bau.si.

Letos bo Lent, malo spremenjen, verjamem pa, da še zmeraj v tako odlični in veličastni postavi. Veselim se prekrasnih koncertov, nastopov,Sladolenta, ki nas čakajo med 20.-29.06. Kako prija, ko od Drave nežno zaveje sveža sapica in ne veš ali je razlog, da si se naježil prav to ali kakšna posebna melodija na katerem izmed koncertov ali pa to, da ti je na uho nekaj zašepetala prava oseba.

Lenta ne morem opisati takšnega kot je, kajti to je še veliko več kot samo seznam koncertov, dogodkov in ponudnikov ter malo dežja. Lent jepotrebno doživeti, da bi razumeli, kaj je tista čarobnost, ki nas vleče k Dravi in mimo najstarejše trte na svetu!

In prav ob Dravi, a malo višje stoji hotel Bau Maribor, med Dravo in Pohorjem. Vabimo vas, da tudi vi spoznate, kaj je to lentanje, zato smo za vas pripravili krasen paket Festival Lent 2019. Pokukajte kaj vam ponuja.

Tako je ugoden, da še Mariborčane mika, da bi ga izkoristili!

festival lent

Festival Lent, Maribor

vir

V naših udobnih posteljah in z bogatim samopostrežnim zajtrkom si boste nabrali dovolj energije, za še tako divje koncerte, zabavne stand-upe in raziskovanje mesta z Rajzefiber-ovim lovom na zaklad!

Med vsem dogajanjem ste pa lahko brez skrbi za svoj avtomobil, ki vas bo počakal na našem zagrajenem, prostornem in brezplačnem parkirišču neposredno ob hotelu, kolesarjem in motoristom pa ponudimo tudi parkiranje v garaži.

Vsi tisti, ki želite dodatno sprostitev, obiščite naš wellness center, kjer vas čakajo 3 savne, masažni bazen, kneippove kadi in tepidarij samo na vas (in tiste, ki jih takrat želite ob sebi). Dobrodošli!

Lent  je dogodek, ki ga preprosto ne mreš izpustiti. Hotel Bau Maribor želi vsem organizatorjem uspešno delo, najboljši dogodek, nastopajočim odlično publiko, vsem skupaj pa dogodek o katerem se bo veliko govorilo in pisalo.